Woning-aanpassingen: voor gemeenten en
particulieren

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) zorgt ervoor dat ouderen of mensen met een handicap op een goede manier mee kunnen blijven doen aan de maatschappij en zelfstandig kunnen blijven wonen. Om dat mogelijk te maken moeten woningen wel worden aangepast of worden voorzien van speciale voorzieningen. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van dergelijke aanpassingen en bij ons is ‘de menselijke maat’ leidend in onze aanpak.

Wij voeren in opdracht van gemeenten, maar ook voor particulieren regelmatig aanpassingen door in sanitair en badkamers, maken wandbeugels , realiseren hoog-laag keukens, verwi jderen dorpels en verbreden binnen- en buiten deurdoorgangen. Soms zijn de noodzakelijke aanpassingen zelfs nog ingrijpender, zoa ls bij wijzigingen aan de woningindeling .

Heerlijk én zelfstandig wonen

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het realiseren van woningaanpassingen en onze vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in voor individueel maatwerk. Bij deze werkzaamheden realiseren wij ons voortdurend hoe belangrijk de vertrouwde omgeving is voor mensen met een lichamelijke beperking of een chronische ziekte.

Daarom dragen wij er graag aan bij dat deze mensen – net als iedereen – zo lang mogelijk met plezier én zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen.

Contact

Marconistraat 68X 'Gouwestroom'
Postbus 230
2800 AE, Gouda
Tel. 0182-547040
service@vandijkgouda.nl

Share This