Verbouwen vraagt om betrouwbaarheid en efficiency

Net als bij de nieuwbouw hebben we een lange traditie in het verbouwen en moderniseren van woningen, scholen en bedrijven. Bij deze tak van sport komt de adviesfunctie van ons bedrijf zeer goed tot uiting.

Verbouwingen doen wij in zeer uiteenlopende projecten: van keukens en badkamers, het wijzigen van indelingen van woningen en bedrijfsruimten en het vergroten van ruimten door aanbouwen en dakkapellen en dergelijke. Ook grote projecten nemen wij probleemloos voor onze rekening en daarnaast hebben wij – vaak in opdracht van gemeenten – veel ervaring met specialistisch werk, zoals het aanpassen van trafo’s.

Bij verbouwingen is betrouwbaarheid essentieel. Klanten verwachten een robuust advies over wat vervangen moet worden en hoe dat het beste kan. Verbouwingen in oudere panden vraagt regelmatig om specialistisch maatwerk.
Daar ligt ander andere onze kracht: wij hebben een moderne machinale werkplaats waar ingewikkelde bouwdelen op maat kunnen worden gemaakt. Zo kunnen we snel en op een kostenbesparende manier inspelen op ‘verrassingen ‘ die zich in de praktijk tijden s de verbouw voor kunnen doen.

Levensloopbestendig (ver)bouwen

Bouw- en aannemingsbedrijf Th.J. van Dijk is – al lange tijd voordat de participatiestaat door de overheid werd geïntroduceerd – gespecialiseerd in levensloop bestendig bouwen. Ook mensen die ouder worden willen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde woning. Met slimme aanpassingen is dat vaak ook goed mogelijk. Wij realiseren onder meer nieuwe dorpels , verbreden deurdoorgangen , brengen schakelaars aan op de juiste hoogte en maken badkamers en keukens geschikt voor mindervaliden.

Contact

Marconistraat 68X 'Gouwestroom'
Postbus 230
2800 AE, Gouda
Tel. 0182-547040
service@vandijkgouda.nl

Share This