Onderhoud: kwaliteit en goede afspraken

Steeds vaker worden wij gevraagd voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan woningen, woningcomplexen en kantoren. Bij het uitvoeren van onderhoud draait het niet alleen om een kwaliteitsvolle en efficiënte manier van werken, maar ook om sociale vaardigheden. Bijvoorbeeld over het maken van duidelijke afspraken – en deze natuurlijk ook nakomen – met de bewoners. Het doel is altijd om de overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Een goede communicatie is daarbij erg belangrijk. Wij voeren onderhoudswerken uit voor voor particulieren, woningbouwcorporaties en VVE’s en doen dat op basis van duidelijke onderhoudscontracten. Onze klanten komen op deze manier niet voor verrassingen te staan.

Groot en klein onderhoud

Bouw- en aannemingsbedrijf Th.J. van Dijk voert diverse soorten van onderhoud uit. Wii doen alle voorkomende periodieke onderhoudswerkzaamheden aan woningen en kantoorpanden. Bij calamiteiten trekken wij er snel op uit om bijvoorbeeld lekkages of vochtproblemen vakkundig te verhelpen. Een andere tak van sport is het uitvoeren van grote onderhoudsprojecten voor bijvoorbeeld woning­ corporaties. Met grootschalige schil- en gevelaanpassingen en isolatieprojecten aan woningblokken en het verbouwen van badkamers en keukens in renovatieprojecten hebben wij veel ervaring.

Contact

Marconistraat 68X 'Gouwestroom'
Postbus 230
2800 AE, Gouda
Tel. 0182-547040
service@vandijkgouda.nl

Share This