Nieuwbouw: de beste kwaliteit

Een nieuwbouwproject is geslaagd als het aan de wensen van de opdrachtgever voldoet. Kwaliteit en uitstraling zijn allesbepalende factoren hierbij en bouw- en aannemingsbedrijf Th.J. van Dijk weet dat als geen ander. Wij hebben een lange traditie met nieuwbouw en realiseren zowel fraaie woningen voor particulieren als kantoor-, winkel- en bedrijfspanden voor de zakelijke markt. In de woningmarkt zijn wij vooral actief in het segment van vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen.

leder project is voor ons weer een uitdaging om die topkwaliteit te leveren zoals we dat al tientallen jaren bieden. Maar dan uiteraard binnen de eisen en wensen van vandaag de dag. In onze projecten zoeken we altijd de beste oplossing: zowel een fraaie uitstraling als een robuuste constructie zijn belangrijk. Daarin gaan we niet over ‘een nacht ijs’.

Energiezuinig en comfortabel

Van Dijk Bouw- en aannemingsbedrijf is volledig ge­certificeerd. Dat geeft onze opdrachtgevers de zekerheid dat alle onze projecten aan strenge normen voldoen. Wij doen er alles aan om hen optimaal te bedienen met maximale kwaliteit. Wij zijn één van de Nederlandse ‘meer met minder ‘ aanbieders: dat betekent, dat wij gespecialiseerd zijn in duurzame , energiezuinige (nieuw) bouw. Onze woningen en kantoor- en bedrijfspanden zijn energiezuinig, comfortabel én hebben een gezonder woon- en werkklimaat. In de winter betekent dat een lagere energierekening en in de zomer zorgen onze goed geïsoleerde panden voor een aangename binnentempera­tuur. Bovendien wordt de geluidsoverlast sterk verminderd.

Contact

Marconistraat 68X 'Gouwestroom'
Postbus 230
2800 AE, Gouda
Tel. 0182-547040
service@vandijkgouda.nl

Share This